0532 393 57 16
0532 674 06 04

Tüm Nakliyat Hizmetleri Bizden

Tüm Nakliyat Hizmetleri Bizden

Tüm Nakliyat Hizmetleri Bizden


Gebze Nakliyat, şirketlerimiz piyasa da ne kadar aktif olan taşımacılık faaliyeti var ise hepsini üstleniyor ve firma olarak bizzat kendileri üretiyor ve gerçekleştiriyor. Sınıf ve kademe olarak 24 yılın verdiği tecrübeler ile bambaşka hizmetlerin kapısını açmayı başarmış firmamız, ara vermeden, hız kesmeden güçlü bir yapı ile yeni teknikler ile işini profesyonel olarak yapmaktadır. Hızlı ve deneyimli ekipleri ile piyasa da ne kadar nakliyat hizmetleri var ise hepsi bizden başlığı ile yönetiyoruz.

Başarılı bir hizmet geçmişine sahip olan firmamız, bundan sonra da bu tabloyu bozmadan, üzerine eklemeler yaparak bunun devamını getirecektir. Sizlerden aldığımız yoğun ilgi üzerine her alana giriş yapıyoruz. Teknolojiden esinleniyor, bunu firmamız üzerine uyarlıyor ve sizlere hizmet olarak takdim ediyor, iletiyoruz.

Tüm Nakliyat Hizmetleri Bizlerden


Şirket olarak aldığımız tüm sorumlulukların farkındayız. Bu sorumlulukları en iyi derece de de yerine getireceğimizin bilincindeyiz. Bizlere kurumsallığımızı ve sektör içerisindeki tam 24 yıla değer hizmetler ile şimdi tekrar ve başka bir boyutta karşınızdayız. Bu zamana kadar süre gelen hizmetlerin temellerini unutturuyor, sizlere yeni sınıf bir hizmet ile geliyoruz. Yıl olarak 2018 ve 2019 senelerinin teknolojilerini kullanan firmamız, yapılandırmasına da bu yönde bu teknoloji dalı ile bakmaktadır.

Piyasada büyükten küçüğe, küçükten büyüğe tüm hizmetler sıralı bir şekilde bulunur. Bir koli de taşınsa nakliye diye geçer, bir fabrika da taşınsa nakliye diye geçer. Nakliye kavramı böyle evrensel bir terimdir. Bizler de evrensel global olarak sunduğumuz hizmetler, projeler ile bu evrensel terim içerisindeki tüm hizmetleri sizlere iletiyoruz. Bu zamana kadar şirketlerimizden bin bir çeşit hizmetler talep edildi

Bu Hizmetler:

  • Proje Taşımacılığı
  • Ağır Yük Taşımacılığı
  • Lowbed Taşımacılığı
  • Geniş Yük Taşımacılığı
  • Konteyner Taşıma
  • Gemi Taşımacılığı
  • Hastane Taşımacılığı
  • Fabrika Taşımacılığı
  • Fuar Taşımacılığı
  • Banka Taşımacılığı


Kurumsal şirketimiz yukarıda geçen tüm hizmetlerin planını yapıyor, projesini çiziyor ve sizlere takdim ediyor, iletimini gerçekleştiriyor. Gebze Nakliyat, kadrosunda ki geniş araç çeşitliliği ile tüm yüklerinizi adresten adrese günlük bir periyot halinde taşıyor. Yapmanız gereken tek bir işlem vardır. Şuan üzerinizde olduğunuz kurumsal web sitenin sahibi, kurumsal nakliye firması ile irtibata geçmektir.