0532 393 57 16
0532 674 06 04

Nakliyat Piyasası

Nakliyat Piyasası

Nakliyat Piyasası

Gebze nakliyat, sektör içerisinde bir araştırma yaptı ve genel hizmet durumlarını ve nakliyat piyasasını ele aldı. Bu durumdan firmamız nasıl karlı çıktı veya farklı firmalar bu durumdan ne kadar etkilendi? Bunu makalenin bitimine doğru iyice bilincimize alacağız. Yazı sonunda artık nakliyat piyasasının içerisindeki olan biten her türlü durumdan haberdar olacaksınız.

Firmalar arası düzen, nakliyat hizmetinin şuan ki durumu, nakliyat fiyatları, taşımacılık araçları, nakliyat araçları ve ambar araçları kısaca gündem de olan tüm işler için firmamız size haber verecek ve bilgi akışı sağlayacaktır.

Duruşu ve yapısı ile yıllardır profilini bozmayan ve çizgisinden şaşmayan firmamız yeni etkinliklerinde müjdesini buradan  vermek istiyor. Bu müjde büyük ihtimal ile indirimler ve araçların geri dönüş tedariklerini kapsamaktadır. Kısaca diyebiliriz ki 2018 yılı içerisinde sizi büyük bir etkinlik ve müjde haberi bekliyor. Tekrar makale konusuna hep birlikte geri dönelim...


Nakliyat piyasası bu aralar ciddi bir durgunluk yaşamaktadır. Şehir içi ve şehirler arası sevkiyatlar da büyük bir oranda azalma görünmektedir. Bu azalmanın büyük etkeni ise ihracatın da zayıflamasıdır. Bir halka zayıfladığı zaman tüm halkaları ister istemez etkilemektedir. Bunun ile birlikte diğer bir etken ise üretiminde zayıflamasıdır. Önceden firmalar 7/24 olacak şekilde üretim yapmaktadırlar. Üretilen malzeme hali ile bir noktaya sevk ediliyor veya ihracat oluyordu. Üretim zayıflıyor, sevkiyat zayıflıyor. Bu halkanın tüm zincirleri birbirleri ile etkileşim halindedir. Bu yüzden piyasa da durgunluk hakim görünmektedir. Tüm şoförlerimizin ve esnaf arkadaşlarımızında temennisi yaz aylarının başlangıcında artık tamamen açılması ve işlerin yola girmesidir. Yoksa bu durum çoğu firmanın kapanışına ve şoför arkadaşlarında işi bırakmasına sebebiyet verebilir. Bu durum kendine ait aracı ve ekibi olmayan firmalar için söz konusudur.

Gebze nakliyat, firması sektör içerisindeki durgunluk hakkında tüm okurlarına, takipçilerine ve müşterilerine düz yazı makale olarak bilgiler aktarmaktadır. Sizler de bu durumdan faydalanmak ve araçlarımız ile yük nakliyesi yapmak isterseniz bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Kendi araçlarımız ve kendi departmanlarımız ile sizlere iyi hizmetler sunacağımızdan emin olabilir, referans listemizden destekler ve bilgileri de alabilmenizi sizlere temin ederiz.